Badeværelse

Nyt badeværelse
Vi er hos Leif Iversen eksperter i at lave VVS-installationer til badeværelser, både når det gælder ombygning og nybygning. Vi tilbyder altid dig som kunde en professionel rådgivning, inden vi igangsætter arbejdet, for herved at kunne levere det resultat, du ønsker.

Høj kvalitet og god service
Med mange år i branchen, som VVS’er, har vi fået opbygget den ekspertise og viden, der kræves for altid at kunne garantere det bedste håndværk. Uanset om det er en mindre eller større arbejdsopgave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten eller servicen.

Er du i tvivl om, hvordan du ønsker dit nye badeværelse, står vores VVS’ere altid klar med gode ideer og råd til, hvordan du får dine ønsker og behov opfyldt.

Totalløsning af dit badeværelse
Trænger dit badeværelse til en større renovering, kan vi tilbyde totalentreprise, hvor vi står for koordineringen af alle arbejdsprocesser. Vi samarbejder både med murere, elektrikere, malere m.m. Undervejs sørger vi for at holde dig orienteret, så du ved, hvor langt vi er i arbejdsprocessen.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper kunder på hele Østsjælland, men primært i Birkerød og omegn. Nyt badeværelse Vi er hos Leif Iversen eksperter i at lave VVS-installationer til badeværelser, både når det gælder ombygning og nybygning. Vi tilbyder altid dig som kunde en professionel rådgivning, inden vi igangsætter arbejdet, for herved at kunne levere det resultat, du ønsker. Høj kvalitet og god service Med mange år i branchen, som VVS’er, har vi fået opbygget den ekspertise og viden, der kræves for altid at kunne garantere det bedste håndværk. Uanset om det er en mindre eller større arbejdsopgave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten eller servicen. Er du i tvivl om, hvordan du ønsker dit nye badeværelse, står vores VVS’ere altid klar med gode ideer og råd til, hvordan du får dine ønsker og behov opfyldt. Totalløsning af dit badeværelse Trænger dit badeværelse til en større renovering, kan vi tilbyde totalentreprise, hvor vi står for koordineringen af alle arbejdsprocesser. Vi samarbejder både med murere, elektrikere, malere m.m. Undervejs sørger vi for at holde dig orienteret, så du ved, hvor langt vi er i arbejdsprocessen. Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper kunder på hele Østsjælland, men primært i Birkerød og omegn.