Totalentreprise

Totalentrepriser på Sjælland
Skal du have udført en større renovering eller et nybyggeri, så kan vi hos Leif Iversen VVS-installationer tilbyde dig totalentreprise.

Når vi er tilkoblet et projekt som totalentreprenør, påtager vi os gerne alle arbejdsprocesser som består af:

  • Koordinering af håndværkere
  • Projektering
  • Aflevering af det færdige resultat

Vi sørger for, at du løbende bliver opdateret under arbejdsforløbet, så der ikke kommer nogen uønskede overraskelser undervejs.

Opstart af totalentreprise
Inden vi i gangsætter arbejdet, holder vi et opstartsmøde, hvor alle de involverede håndværkere indgår. Her tager vi en grundig snak med dig. Vi spørger blandt andet ind til dine ønsker og behov, så vi kan garantere dig det resultat, du ønskede. Vi snakker ligeledes om materialevalg, økonomi m.m.
 

Kontakt os med din totalentreprise
Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, hører vi gerne fra dig på tlf. 45 81 68 77 eller på e-mail: leifiversenvvs@mail.tele.dk. Vi har gennem årene udført mange totalentrepriser for både private og erhverv, så vi står altid klar med professionel rådgivning og løsninger, der passer på dit projekt.

Ved større projekter kommer vi altid ud inden, for at vurdere projektets omfang, hvorefter vi giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi har adresse i Birkerød, men servicerer på hele Østsjælland. Bor du i området, så er du velkommen til at kontakte os.